In dit webinar gaan onze Moore Tax & Legal experten dieper in op de fiscale spelregels voor vaste inrichting en beantwoorden ze al uw vragen hieromtrent.

Door de toenemende globalisering zetten steeds meer ondernemers de stap naar het buitenland, bijvoorbeeld door producten te gaan verkopen in het buitenland, hun diensten over de grenzen heen te verlenen, medewerkers naar het buitenland te zenden, enz. Elke ondernemer zou zich voorafgaandelijk de vraag moeten stellen of die buitenlandse activiteiten aanleiding kunnen geven tot het ontstaan van een zogenaamde fiscale vaste inrichting. Is dit het geval, dan moeten immers de nodige fiscale verplichtingen vervuld worden. In dit seminarie gaan we nader in op een aantal specifieke vragen:

  • Wanneer is er sprake van een vaste inrichting voor directe belastingen?
  • Wat is de rol van de dubbelbelastingverdragen?
  • Welke verplichtingen inzake directe belastingen brengt een (vaste) inrichting met zich mee?
  • Wat is de impact van de recente wijzigingen op Europees niveau, en meer in het bijzonder van het Multilateraal Instrument?

Deze vragen zullen we beantwoorden aan de hand van een reeks concrete voorbeelden. 

Inschrijven is verplicht, dus vergeet uw gegevens niet achter te laten via het formulier hieronder.
HET PROGRAMMA
12u00 - 13u00     Webinar
KOSTPRIJS
Gratis.

SCHRIJF U NU IN

Inschrijven is verplicht. U kan maar één persoon per keer inschrijven.


Vul uw gsm-nummer in, indien u graag een herinnering per sms ontvangt. Deze informatie zal niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden.
Moore Belgium respecteert uw privacy. Door te drukken op verzenden gaat u er uitdrukkelijk mee akkoord dat Moore Belgium en de met  haar verbonden en geassocieerde vennootschappen u in de toekomst mogen contacteren op grond van haar gerechtvaardigd belang en dit overeenkomstig de bepalingen van de EU AVG alsook de privacyverklaring van Moore Belgium die u hier kunt terugvinden. U kunt steeds de rechten u toegekend ingevolge de AVG uitoefenen door een email te sturen naar dpo@moore.be.
Over Moore Belgium
“Passie voor ondernemerschap drijft ons. Vanuit die passie willen we onze klanten en onze mensen actief ondersteunen op hun weg naar groei.”
Hierbij staan drie kernwaarden centraal: ondernemen, innoveren en delen.
Ondernemen
Ondernemen staat voor durven dromen, maar vooral ook doorzetten en doen. Of hoe dromen denken wordt en denken de realiteit wordt. Als je maar durft. Bij Moore Belgium zijn we graag no-nonsense, daadkrachtig en tonen we een enthousiast optimistisch doorzettingsvermogen. We durven kritisch zijn om de essentie beter te maken.
Innoveren
Innoveren begint bij een kritische blik. Moore Belgium zet al haar stakeholders aan tot zelfreflectie en ontwikkeling. Zo helpen we onze klanten en onze mensen groeien. Want stilstaan is achteruitgaan. We stellen in vraag, ontwikkelen, leren bij en groeien. Elke dag, voor onszelf en voor onze klanten.
Delen
Delen is het en-en verhaal. Onze kennis moeten en mogen we niet voor onszelf houden. Kennis moet gedeeld worden om duurzame relaties te kunnen opbouwen. Bij Moore Belgium geloven we in de wisselwerking tussen individu, organisatie, klant en maatschappij. We maken elkaar, in volle vertrouwen, beter en sterker voor de toekomst.